more..
Kärleks num.
 Tipsa en vän

 Övrigt

På den här sidan kan du undersöka om två personer passar ihop med hjälp av kärleksnumerologi. Mata in födelsedatan för de de två personerna längst ner på sidan. Då kärleksnumerologi endast beror på födelsedatan är inmatningen av namn frivillig.
  Om kärleksnumerologi

umerologin kan säga en del om en människas personlighet och levnadssituation. Då borde man ju också baserat på numerologin finna huruvida två personer passar ihop. På det här området finns ett flertal olika teorier och här presenterar vi en. Kort sagt går den ut på att räkna ut karaktärstalet för båda personerna och sedan jämföra dem enligt ett förutbestämt mönster. Om de två talen sägs vibrera med varandra betyder det att de passar mycket bra ihop. Står däremot talen i motsatsställning till varandra är utsikterna för förhållandet tyvärr inte de bästa och mycket jobb kommer antagligen att krävas för att det skall fungera.

Nedan kan du du testa din numerologiska kompatibilitet med din partner genom att välja ditt och din partners födelsedatum och trycka på OK

 
  Kärleksnumerologi
Mata in födelsedata för att se hur de två personerna passar ihop.
Person 1    
Namn (frivilligt)  
Födelsedag   

Person 2    
Namn (frivilligt)  
Födelsedag   
ok
 
  Testa med en kändis

Du kan också testa hur bra du passar ihop med en kändis. Mata in ditt eget födelsedatum för person 1 som vanligt och välj sedan den kändis som du vill se hur du passar ihop med i en av listorna nedan. Tryck sedan på OK i rutan ovan.

Sortera listorna efter: Namn Ålder
Svenska Män Kvinnor
Utländska Män Kvinnor

Om du inte hittar den kändis du vill testa med så kan du skriva in kändisens namn här så kanske vi lägger till honom/henne.

Förslag     skicka